Над $4.5 млн. продажби само седмица след старта на балансирания доларов фонд на Райфайзен

516
Над $4.5 млн. продажби само седмица след старта на балансирания доларов фонд на Райфайзен

Само за пет дни от старта на публичното предлагане на дялове от Райфайзен (България) Балансиран Доларов Фонд бяха осъществени продажби за над 4.5 млн. долара, като близо 60 клиенти записаха дялове от фонда.

Към 15 февруари 2008 г. нетната стойност на активите достигна 4490836.73 млн. долара. В първия ден от старта на търговията бяха реализирани продажби на дялове за повече от 1.9 млн. долара, като броят на приетите поръчки достигна 30.

Балансираният фонд на Райфайзен, деноминиран в щатски долари, ще инвестира набраните средства в ценни книжа на емитенти от Съединените щати, Централна и Източна Европа, Балканския регион, Русия и Турция, както и на Българска фондова борса – София.

Фондът е с умерен риск и представлява добра инвестиционна възможност за дългосрочните инвеститори в долари.

Райфайзен Асет Мениджмънт (България) ЕАД предлага на клиентите си възможност да инвестират в 5 местни и 10 чуждестранни схеми, като по този начин се покриват основните световни пазари и се дава възможност за избор от пълната гама от рискови профили.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg