Надзорът отново отряза допълнението към проспекта на Улпина АДСИЦ

455
Надзорът отново отряза допълнението към проспекта на Улпина АДСИЦ

Комисията за финансов надзор отново отказа да потвърди допълнение на проспект за първично публично предлагане на акции от първоначалното задължително увеличение на капитала на Улпина АДСИЦ ().

Мотив за отказа е, че дружеството не се е съобразило в пълнота с дадените указания от КФН и не е привело дейността си в съответствие с нормативните изисквания, а именно прекратяването на договор за кредитна линия с небанкова институция е извършено формално, предвид съществуващо непогасено задължение и споразумението между страните да бъдат запазени уговорените обезпечения и записите на заповед в ползва на кредитиращата страна.

През ноември 2007 г. Комисията за финансов надзор отказа да издаде одобрение на допълнение на проспект за първично публично предлагане на акции от първоначалното задължително увеличение на капитала по същата причина.

Надзорът взе решение тогава и да спре окончателно публичното предлагане, съответно търговията с ценни книжа на дружеството.

Следете сделките в реално време на БФБ в Котировки.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg