Наложиха временна забрана на търговото предложение за акции от НонВоТекс

675
Комисията за финансов надзор наложи временна забрана на търгово предложение от Веселин Воденичаров и Петър Василев за закупуване чрез инвестиционен посредник "Булброкърс" АД - София на акции на “НонВоТекс” АД - София от останалите акционери на дружеството.

Търговите предложители имат пряко и чрез свързани лица 45 074 акции, или 91.10% от капитала на дружеството. Предложената от тях цена е 2.50 лв. на акция.

Веселин Воденичаров и Петър Василев са уведомили, че възнамеряват да поискат отписване на дружеството от регистъра на публичните дружества, воден от КФН.

За първите шест месеца на годината НонВоТекс има загуба от 55 хил. лв. спрямо отрицателен финансов резултат от 322 хил. лв. за година по-рано.

Последната сделка с акциите на дружеството бе сключена по време на търговската сесия от 7 март 2007 г. на цена от 2.08 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg