Наш Дом България Холдинг започва да изплаща дивидент от 25 септември

934
Наш Дом България Холдинг АД () започва да изплаща дивидент за 2006 г. от 25 септември, а крайният срок е до 25 декември 2007 г., съобщава БФБ.

През юни ОСА на дружеството гласува за брутен дивидент в размер на 0.08 лв. на акция. Изплащането на дивидента ще се извършва чрез системата на Централен депозитар АД и Банка ДСК АД.

За акционери - физически и юридически лица, които имат открити клиентски сметки при инвестиционен посредник, дивидентът ще се изплаща чрез системата на Централен депозитар АД, чрез съответния инвестиционен посредник.

Тези, които нямат клиентски сметки при инвестиционен посредник, могат да получат своя дивидент чрез клоновете на Банка ДСК АД в страната.

След 25 декември 2007 г. документи за изплащане на дивидент ще се приемат в офиса на Наш Дом България Холдинг АД-София, гр. София 1000, ул. "Ангел Кънчев" 3. Плащането ще се извършва в брой, в касата на дружеството на посочения адрес, след предварително удържане на дължимия данък.

Днес се изтъргуваха 75 акции на холдинга на цена 2.8 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...