Неофициални резултати за IPO-то на Трейс Груп Холд в полунощ

1416
Неофициални резултати за IPO-то на Трейс Груп Холд в полунощ

Приключи подаването на заявки за първичното публично предлагане на акции от капитала на "Трейс Груп Холд" АД, съобщават от Сомони Файненшъл Брокеридж, посредник по предлагането.

Интересът към емисията беше огромен, при изключителна активност от страна на инвестиционни посредници,чуждестранни и български институционални инвеститори, както и огромен брой физически и юридически лица, допълват от посредника.

Екипът на Сомони Файненшъл Брокеридж ООД обработва постъпилата информация от инвестиционните посредници и има готовност около 00:00 ч на 27.10.2007 г., да обяви предварителни, неофициални резултати относно резултата от подписката.

Предварителните официални резултати ще бъдат обявени на 29.10.2007 г., след което до 10 ч. на 31.10.2007г. инвестиционните посредници следва да изпратят оригинал или заверени копия на заявките и документите за легитимация на всичките си клиенти участвали в подписката, съгласно изискванията записани в Проспекта на "Трейс Груп Холд" АД.

Окончателните резултати ще бъдат обявени след проверка на получената документация от страна на инвестиционните посредници.

Необходимостта от предоставяне на документите относно всички заявки остава в сила, тъй-като в полученото в 15:30 ч на 26.10.2007 г. писмо от Комисия за финансов надзор липсва категорично становище по въпроса от страна на КФН, дали можем да не изискваме подробната документация от страна на инвестиционните посредници.

Трейс Груп Холд предложи на пазара 200 хил. нови акции с номинал от 1 лв. и емисионна стойност от 110.50 лв. Компанията планира да увеличи капитала си от 2 млн. лв. на 2.200 млн. лв. При успех на IPO-то от дружеството ще привлекат 22 100 000 лв. свеж ресурс.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg