"Независимост - 40" АД ще обезпечава отпуснат на СТС "Принт" АД инвестиционен кредит

1010

Акционерите на габровското дружество "Независимост - 40" АД () решиха компанията да предостави обезпечение със своя собственост на инвестиционен банков кредит на СТС "Принт" АД в размер до 1.51 млн. евро. Извънредното събрание се проведе на 10 април. За това съобщи x3news.

Обезпечаването на кредита се предвижда да бъде извършено чрез учредяване на договорна ипотека върху недвижим имот. Става дума за производствен терен с обща площ 47 хил. кв. м. и сгради с РЗП 21.68 хил. кв. м.

ОСА упълномощи Нели Тодорова – Ангелова, изп. директор и член на СД, да представлява дружеството и подписва всички необходими документи относно обезпечаването на кредита.

Нека да припомним, че основната дейност на „Независимост - 40“ АД е производството на мебели, дограма, изделия от дървесина, вътрешна и външнотърговска дейност.

Акциите на компанията от Габрово не са от ликвидните на Българска фондова борса. За последно те са търгувани на 31 януари. Тогава са прехвърлени 15 лота при цена от 4.19 лв. за акция. По позицията липсват поръчки за купува и продава.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg