Нов директор в Овергаз Инк.

577
Нов директор в Овергаз Инк.

Николина Пашова е новият директор на дирекция „Планиране и контрол” в „Овергаз Инк.” АД, информираха от компанията за Profit.bg.

Тя е завършила УНСС и е магистър по организация и управление в промишлеността. Николина Пашова е специализирала още международни икономически отношения и вътрешен одит на системи за управление на качеството. Работи в Овергаз от 3 години насам.

През изминалата година разпределителните дружества в страната са доставили общо 362 млн. м3 природен газ. От тях дъщерните газоразпределителни дружества на “Овергаз Инк.” АД разпределиха 256 млн. м3 природен газ до над 29 000 крайни битови потребители.

Битовите клиенти се увеличиха с 39% и достигнаха 29 107 - с 9 000 повече, в сравнение с 2006 г.

През 2007 г. клиентите на "Овергаз" спестиха 182 млн. лв. (93 млн. евро) от разходите си за енергия от замяната на традиционните горива с природен газ. Промишлените потребители реализираха обща икономия в размер на 113 млн. лв. (58 млн.евро). Обществено-административните и българските домакинства, които избраха природния газ, намалиха общо разходите си за енергия с 69 млн. лв. (35.3 млн. евро)

Печалбата на “Овергаз” за 2007 г. възлиза на 22.54 млн. лв. (11.52 млн. евро) преди данъчно облагане.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Concepto - подходящата врата за всеки стил на обзавеждане у дома

Дървените интериорни врати Hörmann залагат на висококачествени...