Нов договор за компания от структурата на Трейс Груп Холд

1592
Нов договор за компания от структурата на Трейс Груп Холд

Трейс – София ЕАД подписа договор за изпълнение на обект „Инженеринг – проектиране, авторски надзор и изпълнение на СМР на многофамилни жилищни сгради в гр. Монтана във връзка с реализацията на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради за Обособена позиция № 4:  Многофамилна жилищна сграда, находяща се на адрес: ж.к. Младост, бл.36.

Възложител е Община Монтана. Стойността на договора е  902 116 лв. без ДДС, а срокът за изпълнение е 180 календарни дни.

Финансирането на проекта е в изпълнение на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради .

Ще бъдат обновени осем многофамилни жилищни сгради в гр. Монтана чрез изпълнение на мерки за енергийна ефективност , които ще осигурят по-добри условия на живот, топлинен комфорт и по-високо качество на жизнената среда.

В края на м. август „Трейс София“ ЕАД започна изпълнение на други два договора за саниране - Многофамилна жилищна сграда в гр. Перник на стойност 756 781 лв. по Националната програма за енергийна ефективност и Жилищна сграда в гр. Стара Загора, ул. „Августа Траяна“ № 40 на стойност 120 238 лв. по Проект „Енергийно обновяване на българските домове“ по ОП „Регионално развитие“ 2007 - 2013 г.

Възложители са съответно Община Перник и Община Стара Загора.
 

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg