Нов инвестиционен център Елана отвори врати в Бизнес Парк София

769
Нов инвестиционен център Елана отвори врати в Бизнес Парк София

От началото на февруари 2008 г. в Бизнес Парк София отвори врати 11-ият инвестиционен център Елана, част от националната мрежа центрове на Елана за обслужване на клиенти. Това е третият инвестиционен център на Елана в София, като останалите 8 са в Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Благоевград, Русе, Плевен и Шумен.

Новият център се намира в сграда 8 на Бизнес Парк София. Елана Финансов Холдинг планира да разшири своята национална мрежа от инвестиционни центрове през 2008 г., като добави още 5 в нови региони с потенциал за търсене на инвестиционни продукти и консултация за търговия на финансовите пазари.

Националната мрежа от инвестиционни центрове Елана обслужва в 9 града в страната, вложители в 6-те взаимни фонда на Елана Фонд Мениджмънт, клиенти на инвестиционния посредник Елана Трейдинг, партньори на Елана Пропърти Мениджмънт с най-големия му фонд за инвестиции в земеделска земя, Елана Фонд за земеделска земя и клиентите на консултантската компания Елана Инвестмънт. Елана Финансов Холдинг обслужва клиенти и чрез отдела си „Частно банкиране” за вложители във фондове и търговия на финансовите пазари.

Клиентите на Елана имат онлайн отчетност за своите инвестиции, като във всеки момент могат да следят движението на своите вложения. Те получават месечен информационен бюлетин с информация за пазарите и проведената инвестиционна политика от дружествата на Елана, както и полезни новини от компанията.

Всекидневните и седмични пазарни анализи на фондовата борса, профили на компании, анализи на предстоящи публични предлагания допълнително подпомагат добре информираните инвестиционни решения на клиентите на Елана. Предлаганите от Елана Трейдинг анализи се публикуват също от водещите международни компании за финансова информация Ройтерс, Блумбърг и Томсън Файненшъл.

Изграждането на национална мрежа от инвестиционни центрове на финансовата група Елана стартира още от самото създаване на първото дружество в групата преди 17 години - инвестиционният посредник Елана Трейдинг.

Още в първата година след учредяване на дружеството, освен в София, са открити инвестиционни центрове в Шумен и Варна за обслужване на инвеститори в региона на Североизточна България.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg