Нов опит за продажба на Рекорд АД-Габрово, този път на по-ниска цена

817
Нов опит за продажба на Рекорд АД-Габрово, този път на по-ниска цена

В последните два работни дни на Българска фондова борса за 2007 г. за продажба бяха предложени 100 530 броя акции, или 93.13% от капитала на Рекорд АД – Габрово.

Тогава пакет от 56 000 акции, представляващ 51.88% от капитала на дружеството, се предложи за 1.4 млн. лв., а останалите 44 530 акции се продаваха по 20 лв. за ценна книга.

Вторият опит за продажба ще се осъществи на по-ниски цени. Големият пакет ще се предложи с 10% по-евтино, или за 1.26 млн. лв., докато 44 530-те акции ще на цена от 18 лв., или отново с 10% отстъпка.

Предметът на дейност на компанията включва производство на обувки, галантерийни изделия и други стоки за бита; търговия в страната и чужбина.

Дружеството отчита загуба от 282 хил. лв. за деветмесечието при приходи от 4.6 млн. лв. за периода.

Основният капитал на компанията е 540 хил. лв., разпределен в 108 хил. акции с номинал от 5 лв. В момента по позицията няма оферти за покупко/продажба на акции.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...