Нови търговски и маркетинг директори в Транс Телеком

1395
Нови търговски и маркетинг директори в Транс Телеком

Борислав Иванов се завръща като търговски директор на Транс Телеком. Компанията го привлича отново в ръководния си екип в изключително ключов момент - въвеждането на новата марка за 4G услуги 4ever и налагане на услугите от четвърто поколение в стратегически важни градове, съобщиха за Profit.bg от компанията.

Работата на Борислав Иванов в Транс Телеком е свързана с разработването и прилагане на ефективна търговска стратегия, развитие на национална партньорска мрежа, както и управление на търговските екипи на компанията.

Кариерата си в телекомуниакциите Борислав Иванов започва във финансовия отдел на МобилТел ЕАД. След по-малко от година става регионален мениджър продажби, а по-късно оглавява отдел Контрол на качеството в мобилния оператор.

Първоначалният си опит като търговски и оперативен директор Иванов натрупва във веригата М свят, след което е привлечен в Транс Телеком като главен търговски директор на дружеството в периода януари - октомври 2008 г.

Своята професионална реализация той продължава в Космо България Мобайл, позната с търговската марка Глобул, където ръководи последователно отделите „Стратегически клиенти" и „Интегрирани корпоративни решения".

Завършил е бизнес администрация в университета за национално и световно стопанство и University of Lincolnshire and Humberside. Има магистърска степен по бизнес администрация от Американския университет в България. Владее свободно английски език, женен е, с едно дете.

Постът маркетинг директор в Транс Телеком вече се заема от Калоян Бушев. Той се присъединява към маркетинговия екип на компанията през май, като основният му фокус е обновяване на портфолиото на компанията и изграждане на маркетинговата концепция за новата марка 4ever.

Бушев работи по позиционирането на услуги от четвърто поколение близо три години, през които заема поста продуктов мениджър в Макс телеком. Той има 8-годишен управленски опит в областта на телекомуникациите, през които ръководи екипи последователно в Германос, БТК и БТК мобайл.

Калоян Бушев е дипломиран магистър по Културология от Философския факултет на Софийския университет и има магистърска степен по Стопанско управление от съвместната програма на Великотърновския университет и икономическия институт на БАН. Владее свободно английски език, женен е, с едно дете.

Сн.: Борислав Иванов, търговски директор на Транс Телеком

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

...
# 0
15:12 | 20 December 2009
Измамници и тва е
Rico
# 1
09:12 | 19 December 2009
Тези от транстелеком що не вземат да изчезнат от пазара изобщо "4ever"! Как може да рекламират неща, които не ги предлагат изобщо ?!?
Роан
# 2
09:12 | 19 December 2009
Айде бе, то да не е лесно да се яде и да се пие по цял ден;) Някви гневни потребители чакат на телефона... голяма работа...
oxy
# 3
09:12 | 19 December 2009
Наскоро четох, че са се обвързали с ПИБ... Едните подписват с банки, другите сменят шефчета... Всеки да си направи сметката....
Pixma
# 4
09:12 | 19 December 2009
Абе нищо не си изпуснал. По-добре е за теб, че не са те вързали... Иначе макса си си име в жанра;) Определено прогреса им се забелязва...
Delcho
# 5
08:12 | 19 December 2009
Новото шефче поне да активизира услугата, щото операторката на call центъра им ми отговори, че за момента не предлагат usb-то на нови клиенти... Явно единствените си остават макстелеком.
beroec
# 6
00:12 | 19 December 2009
Все нещо сменят. То не бяха имена, то не бяха шефове, а нетът си е еднакво скапан!!!
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg