Новите акции на Балканкар-Заря и И Ар Джи Капитал-3 се търгуват от понеделник

553
Новите акции от увеличенията на капитала на Балканкар-Заря АД - Павликени и И Ар Джи Капитал - 3 АДСИЦ се въвеждат за търговия на БФБ на 10 септември, понеделник.

Балканкар-Заря увеличи капитала си от 165 257 лева на 1 322 056 лева за собствена сметка. По този начин всеки акционер получи по 7 от новите акции на дружеството.

На 1 юни Общото събрание на акционерите промени устава на дружеството. Според промените „капиталът на дружеството може да бъде увеличен по решение на съвета на директорите до достигане на номинален размер от 20 млн. лева”.

И Ар Джи Капитал - 3 АДСИЦ увеличи капитала си от 14 млн. лв. на 21 млн. лв., чрез издаването на 700 хил. нови акции с номинал 10 лв. и емисионна стойност 20 лв.

Основният пазар на И Ар Джи Капитал - 3 е пазарът на търговски площи, т. е. изграждане, отдаване под наем и покупко-продажба в български градове с над 250 000 жители.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg