Общото събрание на акционерите на Биовет се пренасочва за 31 март

492
Общото събрание на акционерите на Биовет се пренасочва за 31 март

Поради невъзможност за обявяване в Търговския регистър на поканата за свикване на извънредно общо събрание на акционерите на Биовет АД () и спазване на законоустановения срок, ОСА се пренасочва от 7 март за 31 март от 10.30 ч. Текстът на поканата също се редактира, гласи корпоративно съобщение на сайта на Българска фондова борса.

Биовет АД свиква извънредно ОСА на 31 март от 10.30 ч. в гр. Пещера, ул. „Петър Раков“ 39 при една единствена точка в дневния ред - промени в устава на дружеството. При липса на кворум събранието ще се проведе на 15 април от 10.30 ч. - на същото място и при същия дневен ред.

Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 17 март.

Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА, е 13 март.

До момента на БФБ са изтъргувани 116 акции на Биовет - без изменение в цената на книжата от средните 13.5 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg