Одобориха търгово предложение за Поляница по 14.95 лв.

836
Одобориха търгово предложение за Поляница по 14.95 лв.

На свое заседание от 24 февруари 2010 г. Комисията за финансов наздор одобри коригирано търгово предложение от „Радита" ООД, Търговище, за закупуване на акции на „Поляница" АД, Търговище, от останалите акционери на дружеството.

Предложената цена за една акция е 14.95 лв.

Нека припомним, че през септември 2009 г. от надзора наложиха окончателна забрана за търгово предложение от „Радита" за закупуване на акции на „Поляница".

Търговият предложител тогава не е отстранил до голяма степен посочените несъответствия и непълноти в коригирано търгово предложение.

Някои от мотивите за забраната са, че не е представена изисканата информация относно това, дали е направено уведомление от търговия предложител до всички акционери чрез публикация в два ежедневника най-малко три месеца преди регистриране на търговото предложение, както и не е посочен броя на притежаваните от основните акционери акции.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg