Одобриха търговото предложение за Енергоремонт – Бобов дол

580
Комисията за финансов надзор одобри търгово предложение от “Енергоремонт – Холдинг” АД за закупуване чрез инвестиционен посредник „Първа Финансова Брокерска Къща” ООД акции на “Енергоремонт – Бобов дол” АД, с. Големо село, от останалите акционери на дружеството.

Предложената цена за една акция е 20 лв. Броят на акциите, притежание на предложителя, (пряко и чрез свързани лица) е 49 433, или 49.99% от капитала.

Броят на акциите, обект на търговото предложение, е 49 435, като срок на предложението ще е 28 дни от датата на публикуване в два централни ежедневника.

За полугодието на 2007 г. компанията има неконсолидирана загуба в размер на 259 хил. лв. спрямо отрицателен финансов резултат от 34 хил. лв. за година по-рано. Основният капитал на Енергоремонт Бобов дол е 2.373 млн. лв., разпределен в 98 хил. акции, всяка от тях по номинал от 24 лв.

Предметът на дейност на Енергоремонт – Бобов дол включва основни и аварийни ремонти на електроцентрали и свързаните с тях строително-монтажни работи, производство на резервни части и оборудване и ремонт на ЖП транспорт.

Днес сделки по позицията липсват, като търсене има на ниво от 65.00 лв., а предлагане на цена от 67.00 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg