Огнян Донев ще влиза в Надзорния съвет на Доверие Обединен Холдинг

1045
Огнян Донев ще влиза в Надзорния съвет на Доверие Обединен Холдинг

Доверие Обединен Холдинг свиква редовното си годишно общо събрание, на което акционерите на дружеството ще гласуват за освобождаването на Олег Недялков, Илия Илиев и Андрей Георгиев, като членове на Надзорния съвет и заместването им с Радосвет Радев, Огнян Донев и Венцислав Стоев.

Според информация в Държавен вестник възнагражденията на новоизбраните членове на Надзорния съвет ще остават без изменения.

Акционерите на холдинговото дружество ще гласуват и предложение за разпределение на печалбата от 2006 г. и увеличаване на инвестиционни резерви. Проекторешението предвижда възникналата през 2006 г. неразпределена печалба от корекции в данъчната ставка на отсрочените данъци в размер 6355,66 лв. да покрие възникналата на същото основание загуба за минали отчетни периоди в размер 6894,05 лв.

Общото събрание ще предложи на акционерите печалбата на Доверие Обединен Холдинг за 2006 г. да не се разпределя, като със сумата 538,39 лв. се покрива оставащата загуба от корекция на данъчната ставка през 2006 г., а с останалата сума 86 818 лв. се увеличават инвестиционните резерви на дружеството.

По данни от Българска фондова борса към март Огнян Донев притежава 15.39% от капитала на холдинговото дружество, като от тях прякото участие е 5.65 на сто.

В петък акциите на Доверие Обединен Холдинг се търгуваха на нива от 7.30 лв. до 7.59 лв. за брой. Общо за изминалата седмица по позицията се сключиха 218 сделки на обща стойност 499 099 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg