Орел Инвест ще покрива загуби от минали години

436

Акционерите на Орел Инвест АД-София ще гласуват за покриване на загубите от текущата и предходната години на предстоящото на 15 май общо събрание на акционерите, съобщават от Българска фондова борса.

За 2005 г. холдинговото дружество регистрира загуба от 209 хил. лв., а през миналата година – отрицателен финансов резултат от 78 хил. лв.

Общото събрание ще обсъжда и промени в органите на управление и устава на дружеството, както и доклада на регистрирания одитор и директора за връзки с инвеститорите за 2006 г.

Последната дата за сключване на сделки с акциите на Орел Инвест, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в общото събрание на акционерите е 25 април.

При липса на кворум събранието ще се проведе на 31 май 2007 г. Днес по позицията се изтъргуваха 101 акции на ниво от 0.80 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg