Започва продължението на бизнес събитието MySuccess.bg Roadshow 2011 - практически опит от ТОП мениджъри в България, което ще обиколи цялата страна през април, май и юни 2011 година, информират от организаторите от сп. ENTERPRISE.

В партньорство с Българска стопанска камара, събитието ще бъде организирано за първи път в Пловдив, Бургас и Варна. С бизнес форумите за добри практики от водещите български компании в регионите организаторите целят да привлекат за участници малките и средни предприятия в Пловдив и района, Бургас и района и Варна и района. Три са датите за провеждане на регионалните бизнес форуми: 19 април - Пловдив, 31 май - Бургас и 15 юни - Варна.

Форумът се организира с подкрепата на банка ДСК. Събитието е официално подкрепено и от Бизнес Експертен Съвет, Пловдив, CEED Bulgaria (Център за развитие на предприемачеството), Министерство на икономиката, енергетика и туризма и други.

Потвърдилите към момента участие лектори за Пловдив са Иван Куков, собственик и изпълнителен директор на Филкаб АД и Станислав Разпопов, изпълнителен директор на Дунапак Родина, които имат безценен опит, съобразен с българските културни и поведенчески особености. Изпратени са покани и на изпълнителните директори на Филикон, Maxcom, КЦМ Пловдив, Сиенит Холдинг АД, Булагро АД, Тед Инвест, Биовет Пещера, Атаро Клима и Маджаров ЕООД.

За Бургас покани са изпратени на изпълнителните директори на Лукойл Нефтохим, Промет Стийл АД, Кроношпан България ЕАД, Победа АД, Трансвагон АД, Евробилд ООД, Дамвент, Винпром Карнобат.

За Варна покани за участие имат изпълнителните директори на Варна Агрополихим, Теси ООД, Интерсервиз Узунови АД, Херти АД, Хигия АД, Хидрострой, Кораборемонтен завод Одесос АД, Златни пясъци АД.

Какво ще се случи на форума? По предварителна програма на събитието шестима от лекторите ще се презентират в рамките на 30-35 минути.

По-късно през деня, в 13.30 часа, е отделен и половин час за т. нар. "networking" - предварително уредени срещи с участниците и лекторите във форума. По този начин ще бъде дадена възможност и на всички регистрирани участници да осъществят полезни професионални контакти по време на бизнес събитието.

Следобедните сесии ще бъдат под формата на дискусии на 2 основни теми - финансиране на бизнеса и европроекти, и маркетинг и продажби - как да привличаме и задържаме клиентите чрез нашите конкурентни предимства, които вълнуват бизнеса. Цялата информация е достъпна на сайта на събитието.

Целта на всеки от форумите е да събере между 100 до 150 участника от различни бизнес сектори. Той ще бъде с платено участие с минимална такса от 99 лева само за регистрация до 10 април 2011, част от която ще бъде отделена от организаторите за НАГРАДЕН ФОНД с ТРИ големи награди за реклама.

Победителите за наградния фонд ще бъдат изтеглени чрез жребий от присъстващите. Организаторите отварят форума за безплатна регистрация за 10 студенти от регионалните университети, които имат собствени фирми или вече работят.

Profit.bg е медиен партньор на MySuccess.bg Roadshow 2011.