ОСА на ФИА България ще овластява СД за увеличаване на капитала

468

ФИА България АД-София свиква Общо събрание на акционерите на 28 юни 2007 г., на което ще се гласуват промени в устава, включващи СД на дружеството да може да извърши увеличаване на капитала, съобщава БФБ.

Капиталът ще може да се увеличава до максимален размер, ненадвишаващ десет пъти размера на пазарната капитализация на дружеството към датата на третия ден от началото на публичната търговия с акциите на регулиран пазар и в срок от пет години от момента на вписване на изменението на този устав в търговския регистър.

Събранието също ще гласува печалбата за 2006 г. да бъде отнесена във фонд "Резервен".

При липса на кворум събранието ще се проведе на 12 юли 2007 г. от 13.00 ч. на същото място и при същия дневен ред.

Последната дата за сключване на сделки с акции на дружеството на борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА е 12 юни 2007 г.

Акциите на дружеството бяха въведени за търговия на 2 април, като първите сделки по позицията бяха сключени на 3 май на цени между 9.13 лв. и 10.10 лв. Последните сделки са на цена 10.20 лв., което оценява компанията на 7.14 млн. лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...