ОСА на КРС Съединение гласува за увеличение на капитала до 3 млн. лв.

391

Решение за увеличение на капитала от 2 млн. лв. на 3 млн. лв. взе извънредното общо събрание на Компания за технологии и иновации Съединение АД-София, съобщава сайтът на БФБ-София.

Увеличението ще се извърши чрез издаването на нови 1 млн. обикновени безналични акции с номинална и емисионна стойност 1.00 лв.

Последната дата за сключване на сделки с акции на дружеството, в резултат на които приобретателят има право да участва в увеличението на капитала, е днес (16 март 2007 г.).

Компания за технологии и иновации Съединение АД приключи изминалата 2006 г. с нетна консолидирана печалба от 464 хил. лв., спрямо положителен финансов резултат от 161 хил. лв. за година по-рано.

Само 20 мин. преди края на последната търговска сесия за седмицата по позицията са изтъргувани 100 акции на ниво от 2.20 лв. Оферта за покупка има на цена от 2.10 лв., а за продажба на цена от 2.56 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg