ОСА на Уеб Медия Груп ще гласува за покупката на Топспорт за 796 хил. лв.

618
Уеб Медия Груп АД-София () свиква извънредно ОСА на 30 януари 2008 г., на което ще се гласува за овластяване на СД на дружеството да закупи вестник Топспорт. Предметът на сделката е търговската марка Топспорт и фирмено "ноу-хау" за издаване на вестника.

Марката Топспорт към настоящия момент е преотстъпена временно на дружеството и се ползва за поддържане на сайта "topsport.bg".

Стойността на сделката е 795 953 лв.- пазарната цена, определена по реда на чл. 114а, ал. 4 от ЗППЦК от двама независими оценители, определени от съвета на директорите.

Страна по сделката е Топспорт Медия АД гр. София - заинтересувано лице по сделката, по смисъла на чл. 114, ал. 5 от ЗППЦК.

В Топспорт Медия, Хирон-91 държи 80%, като в същото време притежава и 49.86% от Уеб Медия Груп.

Последната дата за сключване на сделки с акции на дружеството на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА, е 14 януари 2008 г.

При липса на кворум събранието ще се проведе на 14 февруари 2008 г. от 11.00 ч. на същото място и при същия дневен ред.

Днес се изтъргуваха 1215 акции на средна цена 2.75 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg