ОСА на ЗММ-Сливен ще отнася печалбата за 2006 като неразпределена

303

ЗММ-Сливен АД-Сливен свиква Общо събрание на акционерите на 5 юни, на което ще се гласува решение за разпределение на финансов резултат, съобщава БФБ - София.

Проектът за решение включва печалбата на дружеството за 2006 г. в размер на 681 792.58 лв. да се отнесе към неразпределена печалба от предходни години.

При липса на кворум събранието ще се проведе на 21 юни 2007 г. от 14.00 ч. на същото място и при същия дневен ред.

Последната дата за сключване на сделки с акции на дружеството на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА, е 19 май 2007 г.

България холдинг АД-София възнамерява да отправи търгово предложение към останалите акционери на ЗММ-Сливен АД. България холдинг притежава 92,89% от капитала на дружеството, като датата, на която ще бъде регистрирано търговото предложение е 25 април 2007 г.

Индустриален холдинг България е мажоритарен собственик на ЗММ–България холдинг.

През 2005 г. ЗММ–България холдинг бе отправило търгово предложение на цена от 3 лв., в резултат на което участието на холдинга достигна настоящите 92,89 на сто.

Днес бе сключена една сделка с книжата на ЗММ-Сливен на цена от 38,18 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg