Отложиха гласуването за увеличение капитала на Индустриален Капитал Холдинг

548
Отложиха гласуването за увеличение капитала на Индустриален Капитал Холдинг

На проведеното днес общо събрание на акционерите на Индустриален Капитал Холдинг АД-София бе взето решение дивидент за 2006 г. да не се разпределя, съобщава сайтът на БФБ-София.

Акционерите на холдинговото дружество решиха част от неразпределената печалба да бъде използвана за увеличаване капитала със собствени средства, а остатъкът от нея да остане като неразпределена печалба.

Конкретният размер на частта от печалбата, с който да се увеличи капиталът на дружеството ще бъде определен на следващото събрание, което ще се проведе на 26 юни 2007 г.

На същата дата ще се гласува и предложението за увеличение на капитала, тъй като днес на събранието на лице не е имало изискуемия кворум от 2/3.

Индустриален Капитал Холдинг обяви нетна консолидирана печалба в размер на 274 хил. лв. (0.14 лв./акция) за първото тримесечие, спрямо положителен финансов резултат от 179 хил. лв. (0.09 лв. акция) за сравнимия период на година по-рано.

Днес по позицията се прехвърлиха 982 акции на нива от 26.70 и 27.00 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg