Печалбата на Алфа Ууд България пада до 380 хил. лв., приходите растат

527
Печалбата на Алфа Ууд България АД () се понижава с близо 39% за деветмесечието на годината, до 380 хил. лв., спрямо 620 хил. лв. за съпоставимия период на 2006 г.

В същото време нетните приходи от продажба скачат с почти 25%, до 6.6 млн. лв., при 5.28 млн. лв. преди година. Разходите по икономически елементи достигат 6.15 млн. лв., което представлява ръст от 34 на сто на годишна база.

Основният капитал на компанията е 207 хил. лв., а собственият в края на септември достига 5.46 млн. лв.

През трето тримесечие Алфа Ууд България АД инвестира в едно от основните си производства – в цеха за производство на ПДЧ, като размерът на заплануваната инвестиция е 1 милион евро.

Основни цели са увеличаването на капацитета на цеха, висока ефективност на производствените машини, гарантиране на качеството и надеждността на произведената продукция, намаляване на производствените рискове.

Основни акционери в компанията са Enderby Services Limited с 48.91% от капитала и Alfa Wood S.A. Гърция с 22.903 на сто.

Днес се изтъргувха 15 акции на средна цена от 48 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg