Пи Ес Ай строи пътищата Братя Даскалови – Православ и Старозагорски минерални бани – Пъстрово

755
Пи Ес Ай АД сключи договор за строителството на обекти: Път ІІІ-664 "Братя Даскалови - Православ" от км 17+000 до км 23+000 и Път ІІІ-6602 "Старозагорски минерални бани - Пъстрово" от км 16+780 до км 24+400.

По данни от Агенцията по обществени поръчки възложените дейности са на стойност 3.904 млн. лв. без ДДС, или 4.685 млн. лв. с ДДС.

Компанията, която е част от структурата на Трейс Груп Холд ще трябва да възстанови и подобри съществуващата пътна настилка, пътното тяло и отводняването, да постави сигнализация с пътни знаци, маркировка и др.

С 1479.6837 пъти презаписване приключи IPO-то на компанията. Излизането на пазара на акциите и старта на вторичното им търгуване може да се очаква в началото на декември 2007 г.

Трейс Груп Холд увеличи капитала си от 2 млн. лв. на 2.2 млн. лв. Новите средства ще осигурят външно финансиране за растежа на компанията, а статутът й на публично дружество ще повиши нейната популярност сред инвеститорите и обществото като цяло.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg