Пласираха правата на Ейч Би Джи фонд за инвестиционни имоти на цена от 3.66 лв.

687
Пласираха правата на Ейч Би Джи фонд за инвестиционни имоти на цена от 3.66 лв.

В три сделки на цена от 3.66 лв. за брой по време на проведения днес аукцион бе пласирано цялото предложено количество от 150 000 права на Ейч Би Джи фонд за инвестиционни имоти АДСИЦ-Варна.

Общата набрана сума от продажбата на правата е 549 000 лв.

Вторичната търговия с правата на дружеството ще продължи до 12 юни (вторник) под борсов код R2HBGF.

Акциите от увеличението на капитала ще се записват до 6 юли 2007 г. ИП Загора Финакорп АД ще е борсовият член, упълномощен да обслужва увеличението на капитала, докато набирателната сметка ще бъде открита в ТБ Райфайзенбанк (България) ЕАД.

Ейч Би Джи фонд за инвестиционни имоти АДСИЦ планира изграждането на търговски комплекс със заведения, офиси и жилища в Студентски град, София, става ясно от проспекта на дружеството.

Разгърнатата застроена площ ще е 8 870 кв. м, докато приблизителната стойност на проекта е 7 млн. лв.

Учредители на Ейч Би Джи фонд за инвестиционни имоти са ДФ Стандарт инвестмънт високодоходен фонд, управляван от УД Стандарт Асет Мениджмънт АД, с 30% от капитала, Ареа ООД и Джулай ЕООД с дялови участия от по 35%.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg