Пласираха правата на Недвижими имоти София АДСИЦ по 1 ст.

502

Днес на Българска фондова борса се проведе смесен закрит аукцион за продажбата на 150 хил. права от първоначалното увеличение на капитала на Недвижими имоти София АДСИЦ.

Цялото количество бе пласирано в четири сделки на ниво от 0.01 лв., като общата набрана сума от продажбата на правата е 1500 лв.

Правата на дружеството се търгуват до 13-и юли, като присвоеният борсов код е R2NIS. Всяко придобито право от фонда ще даде възможност на инвеститорите да запишат по една от новите акции на дружеството с номинална и емисионна стойност 1.00 лв. Крайната дата за записване на акциите от увеличението на капитала е 8 август 2007 г.

Недвижими имоти София АДСИЦ планира закупуването на парцел в регулация в гр. София, кв. Младост IV, в близост до Бизнес парк София с площ 1800 кв. м при цена 150 евро/кв. м, става ясно от проспекта на дружеството.

Върху парцела ще бъде изградена луксозна офис-сграда с РЗП 5000 кв. м.

Учредители на дружеството са ДФ „Статус Нови Акции” с 49% от капитала, Софконсултинг” АД с 30% от капитала, както и ИП „Статус Инвест” АД с 9%, „Статус - 1” АД с 6%, „Екозона” АД с 6% от капитала.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg