Права на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ се търгуват от 28 януари

526
Права на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ се търгуват от 28 януари

Правата на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ, даващи възможност за участие в предстоящото увеличение на капитала на компанията, ще се търгуват на Българска фондова борса от 28 януари до 8 февруари, съобщават от борсата.

Аукционът за неизползваните права ще се проведе на 19 февруари, а крайната дата за записване на акциите от увеличението на капитала е 6 март 2008 г.

Борсовият член, упълномощен да обслужва увеличението на капитала е ИП Капман, а набирателната сметка ще бъде открита в ОББ.

ФеърПлей Пропъртис възнамерява да увеличи капитала си от 50.700 млн. лв. на 60.840 млн. лв., чрез издаването на 10.14 млн. нови акции. За целта компанията ще издаде 50.7 млн. права, като 5 от правата ще дадат възможност за записването на една нова акция по емисионна цена от 2.25 лв. за брой.

Присвоеният борсов код на правата ще е R5FPP. Последната дата за сключване на сделки с акциите на дружеството е 23 януари 2008 г. Рано днес сделки по позицията не са осъществени.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...