Правата на Агро Финанс АДСИЦ продължават да се търгуват на ниво от 0.09 лв.

558
Правата на Агро Финанс АДСИЦ продължават да се търгуват на ниво от 0.09 лв.

Трета поредна сесия правата на Агро Финанс АДСИЦ се търгуват на ниво от 0.09 лв. за брой. Днес по позицията се изтъргуваха 4800 броя, като се сключиха две сделки.

За първите три дни броят на сключените сделки е седем, в които са изтъргувани 127 975 права на обща стойност 11 517.75 лв.

Правата на фонда се търгуват до 5 април (четвъртък), а аукционът за незаписаните права ще се проведе на 17 април 2007 г. Крайната дата за записване на акциите от увеличението на капитала е 3 май.

Всяко закупено право дава възможност за записването на 55 от новите акции на фонда по номинална цена от 1.00 лв. и емисионна цена от 1.10 лв.

При успешно увеличение дружеството ще набере общо 39.325 млн. лв., които ще бъдат използвани за закупуване на земеделска земя и погасяване на усвоените средства от две банкови кредитни линии.

Днес сделки с акциите на дружеството не се сключиха, като офертите купува/продава останаха на нива от 0.805/1.15 лв. за ценна книга.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...