Правата на Медийни Системи се търгуват от 18 април

579
Правата на Медийни Системи се търгуват от 18 април

Начална дата за търговия с правата, даващи възможност за участие в увеличението на капитала на Медийни Системи АД-Стара Загора е 18 април 2007 г., съобщава БФБ - София.
Присвоеният борсов код на издадените права е R1MEDI, като те ще се търгуват до 27 април 2007 г. Аукционът за продажбата на правата, срещу които не са записани акции ще се проведе на 10 май.

Крайна дата за записване на акции от увеличението е 28 май 2007 г. Капиталът ще бъде увеличен, само ако бъде записана и платена най-малко 1 нова акция.

Капиталът на компанията е 2 млн. лв., колкото са и издадените права. Предложени за записване са 1.5 млн. акции с номинална и емисионна стойност от 1 лев. Съотношението между издадените права и новите акции е 1/0.75.

Всяко лице може да запише най-малко 1 нова акция и най-много такъв брой акции, който е равен на броя на придобитите и/или притежавани от него права, умножен по 0.75 при закръгляване към цяло число при първа цифра след десетичната запетая до 4 (четири), включително-към по-малкото число и при първа цифра след десетичната запетая 5 (пет) и над 5 (пет)-към по-голямото число.

Последната дата за сключване на сделки с акции на дружеството на Борсата, в резултат на които приобретателят има право да участва в увеличението на капитала е 13 април 2007 г. (петък).

Предмет на дейност на дружеството е завършен цикъл на производство (мастеринг-репликация-печат) на оптични носители от типа DVD и DVD-R. Тадо-Трейд Екшън Дивелъпмънт Организейшън АД притежава към момента 84.76% от капитала.

До момента са изтъргувани 30 акции на Медийни Системи на средна цена от 6 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg