Правата на Улпина АДСИЦ се търгуват от 15 ноември

598
Продажбата на емисия права за първоначално увеличаване на капитала Улпина АДСИЦ-София () ще стартира от 15 ноември 2007 г. чрез "Смесен закрит аукцион", съобщи БФБ.

Борсовият код на емисията е R1ULPN, като времевият интервал за провеждане на аукциона е в периода от 09.30 до 11.00 часа.

Вторичната търговия с правата на Улпина АДСИЦ ще стартира също на 15 ноември от 9.30 часа и ще продължава до 13.00 часа. Борсовият код на емисията е R2ULPN.

Крайната дата за търговия на правата на борсата 29 ноември 2007 г., а записване на акциите от увеличението продължава до 21 декември 2007 г.

Броят акции преди увеличението е 500 000, а предложени за записване са 150 000 с номинална и емисионна стойност от 1 лев. Издадените права са 150 000, като срещу всяко едно ще може да се запише по една от новите акции.

Борсов член-поемател, упълномощен да обслужва увеличението на капитала е ИП БенчМарк Финанс АД, а банката, в която да бъде открита набирателна сметка - ТБ Инвестбанк АД.

Според Устава на компанията дружеството ще инвестира във вземания, осигуряващи доход от разликата между покупната или продажната цена, както и в такива с регулярен доход. Може да инвестира в обезпечени и необезпечени вземания. Свободните средства могат да бъдат инвестирани в ценни книжа, издадени от държавата и в банкови депозити.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg