Прайм Пропърти купува поземлени имоти край Каварна

703
На 5 юни 2007 г. Прайм Пропърти БГ АДСИЦ-София е сключило предварителен договор за закупуване поземлени имоти с обща площ от 156 456 кв. м в землището на с. Камен бряг, община Каварна, съобщи БФБ.
 
Дружеството възнамерява да използва придобития имот за построяване на ваканционно селище.

В края на миналия месец Прайм Пропърти БГ АДСИЦ е придобил с нотариален акт за покупко-продажба имоти за общо 4000 кв. м, образувани от обединяването на поземлени имоти, всички в местността „Рибарницата", землището на с. Лозенец, община Царево.

Според съобщението тогава, дружеството също възнамерява да използва придобития от него имот за ваканционно селище.

Общо 7.749 млн. лв. пък бяха заплатени за придобитите от компанията имоти, намиращи се в София, район Възраждане, ул. "Пиротска" 104, представляващ УПИ XVI - 309, кв. 162, м. Зона Б-4, ведно с три взаимно свързани сгради - блокове „А" и „Б" с обща РЗП от 1 657.59 кв. м и блок „С" - с РЗП от 971.90 кв. м.

Фондът обяви, че възнамерява да използва придобития от него имот за сграда със смесени функции - офиси, търговски площи, жилища и подземни гаражи.

Последната сделка с акции на дружеството е на цена от 1.40 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg