Предлагат 735 179 права на КТИ Съединение на аукциона в четвъртък

420

На 13 септември, четвъртък ще се проведе аукциона за продажбата на правата от увеличението на капитала на Корпорация за технологии и иновации Съединение АД
().

На аукциона ще бъдат предложени 735 179 права, срещу които не са записани акции, съобщава БФБ.

По време на двуседмичната търговия бяха сключени 19 сделки за общо 2624 права. Оборотът по позицията възлeзe на 786.97 лв.

Компанията планира да увеличи капитала си от 2 млн. лв. на 3 млн. лв. Припомняме, че две от закупените права дават възможност за записването на една от новите акции на дружеството по емисионна цена от 1.00 лв. Крайната дата за записване на акциите от увеличението е 26 септември 2007 г.

Приблизително 60% от набраните средства ще се използват за финансиране на проекти в дъщерните дружества, а останалите ще са за увеличението на оборотния портфейл на Компания за технологии и иновации “Съединение” АД, чрез закупуване на акции на “БФБ- София” АД.

До момента днес са изтъргувани 40 акции на ниво от 2.23 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg