Прехвърлени бяха 7 317 права на Синергон Холдинг днес

525
Днес се изтъргуваха 7 317 права на Синергон Холдинг, даващи възможност за участие в предстоящото увеличение на капитала на холдинговото дружество на цени между 1.02 лв. и 1.10 лв. за брой.

Правата на дружеството се търгуват до 12 март, като до момента по позицията са сключени общо 392 сделки за общо 70 160 броя, а оборотът е на обща стойност 76 800.37 лв.

Срещу едно от закупените права инвеститорите могат да запишат по 0.3 от новите акции на холдинга по номинална цена от един лев и емисионна от 7.00 лв. Крайната дата за записване на акции от увеличението е 5 април 2007 г.

ИП Авал Ин АД е борсовият член, упълномощен да обслужва увеличението на капитала, докато набирателната сметка ще бъде открита в ТБ Булбанк АД.

Днес общо 29 759 акции на Синергон холдинг смениха своя собственик, като средната цена отчете повишение от 0.38% до 10.65 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...