Прехвърлиха 10 хил. права на Сити Дивелъпмънт АДСИЦ

613
В две сделки на цена от 3.00 лв. по време на днешната търговска сесия бяха изтъргувани 10 хил. броя, или 5.88% от цялото издадено количество права на Сити Дивелъпмънт АДСИЦ. От началото на търговията по позицията са сключени 6 сделки за общо 11 216 права на обща стойност 33 947.80 лв.

Всяко от закупените права дава възможност за записването на една от акциите на фонда в предстоящото увеличение на капитала по номинална и емисионна цена от 10 лв.

Правата на Сити Дивелъпмънт АДСИЦ се търгуват до 30 октомври с борсов код R2CITY. Крайната дата за записване на акциите от увеличението на капитала е 23 ноември 2007 г.
Към настоящия момент Сити Дивелъпмънт АДСИЦ има инвестиции в две жилищни сгради. Това са комплекс Перлите, намиращ се на бул. "Черни връх" и проект Овча Купел, намиращ се в ж. к. Овча Купел.

Основни акционери в дружеството са ЕТ Румен Вътков II с 65%, докато ДФ Ти Би Ай Динамик и ДФ Ти Би Ай Хармония са с 15 на сто. Финансови и Бизнес Консултации има 5 на сто.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg