Президентът на Меком влиза в управата на новоучредено дружество

678
Президентът на Меком влиза в управата на новоучредено дружество

Стефан Райчев, президент на една от най-новите публични компании на БФБ Меком АД, влиза в Съвета на директорите на новорегистрираното дружество С И С груп АД, със седалище и адрес на управление Силистра. Фирмата ще се представлява от председателя Стефан Райчев и от изпълнителния директор Калина Николова. Това уведомяват от последния брой на Държавен вестник.

С И С груп АД е с капитал 800 хил. лв., разпределен в 800 поименни акции по 1000 лв. номинал всяка. Освен Стефан Райчев, в борда на директорите влизат още Стефан Иванов, Калина Николова и Маргарита Стоянова.

Фирмата е с предмет на дейност покупка, строеж или обзавеждане с цел продажба или отдаване под наем на недвижими имоти, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, хотелиерски, туристически и рекламни услуги, търговско представителство и посредничество, консултантски услуги, както и всякаква друга дейност, допустима от закона.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg