Приходите на Акумпласт се повишават с 66.8% за деветмесечието

532
Приходите на Акумпласт се повишават с 66.8% за деветмесечието

Печалбата на Акумпласт се е повишила до 92 хил. лева за първото деветмесечие, в сравнение с 88 хил. лева година по-рано, сочи изнесеният неконсолидиран отчет на дружеството.

За сметка на не особено голямото повишение на печалбата, приходите на дружеството са скочили с 66.8% за отчетния период, до ниво от 1.87 млн. лева, показва още отчетът на дружеството.

Повишението им почти изцяло се предопределя от ръста на приходите от продажба на продукция, нараснали до 1.81 млн. лева от 1.11 млн. лева година по-рано.

Значително повишение обаче регистрират и разходите на дружеството, особено на тези за основна дейност и по-специално на разходите за материали, нараснали до 1.4 млн. лева от 663 хил. лева година по-рано.

Дружеството е с основен капитал в размер на 51 хил. лева, и собствен към края на деветмесечието в размер на 636 хил. лева.

Днес сделки по позицията не бяха сключени, като офертите купува към момента са при ниво от 90 лв. за брой и липса на оферти продава.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg