Приходите на Уеб Медия Груп нарастват два пъти през първото тримесечие

646
Приходите на Уеб Медия Груп нарастват два пъти през първото тримесечие

Приходите на Уеб Медия Груп са се повишили близо два пъти през първото тримесечие тримесечие на годината до 126 хил. лева, в сравнение с 64 хил. лева година по-рано, посочи публикуваният на борсата неконсолидиран отчет на дружеството.

Ръстът им почти изцяло се е предопределил от повишението в приходите от услуги нараснали до 120 хил. лева от 59 хил. лева година по-рано. Разходите на дружеството са нараснали до 132 хил. лева, в сравнение с 90 хил. лева година по-рано.

Загубата на интернет-компанията се е понижила до 6 хил. лева, в сравнение с 26 хил. лева година по-рано.

Основният капитал на дружеството е 1.42 млн. лева, а собственият възлиза на 1.49 млн. лева, според отчета му.

Днес при изтъргуван обем от 400 броя акциите на компанията регистрираха спад от 0.5% до ниво от 2.18 лв. за брой, като за последната една година книжата й са се повишили с близо 126%.

От 8 март 2007 г. Уеб Медия Груп АД-София предложи на пазара своя нов продукт – сайта www.vsi4ko.bg, като той предоставя възможност за публикуване и търсене на безплатни обяви във всички категории. Сайтът ще предлага и платени опции за позициониране и приоритезиране на обяви при желание на клиентите.

Към настоящия момент Уеб Медия Груп притежава сайтовете news.bg, finance.news.bg, money.bg и topsport.bg.

От компанията съобщиха, че на 1 март са сключили и два съществени договора – с "Еврофутбол" за срок една година и "Загорка" АД със срок до края на настоящата година.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg