Приключва търговията с правата на Недвижими имоти София АДСИЦ

506

Днес е последната дата за търговия с правата на Недвижими имоти София АДСИЦ, даващи право на участие в първоначалното увеличение на капитала на дружеството.

На 2 юли 2007 г. на Българска фондова борса се проведе закрит аукцион, на който цялото предложено количество от 150 хил. права бе пласирано в четири сделки на ниво от 0.01 лв., като общата набрана сума от продажбата на правата бе 1500 лв.

От тогава сделки на вторичен пазар не са сключвани. Присвоеният борсов код на емисията е R2NIS. Крайната дата за записване на акциите от увеличението на капитала е 8 август 2007 г.

Недвижими имоти София АДСИЦ планира закупуването на парцел в регулация в гр. София, кв. Младост IV, в близост до Бизнес парк София с площ 1800 кв. м при цена 150 евро/кв. м, става ясно от проспекта на дружеството.

Върху парцела ще бъде изградена луксозна офис сграда с РЗП 5000 кв. м.

Учредители на дружеството са ДФ „Статус Нови Акции” с 49% от капитала, Софконсултинг” АД с 30% от капитала, както и ИП „Статус Инвест” АД с 9%, „Статус - 1” АД с 6%, „Екозона” АД с 6% от капитала.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...