Приста Ойл спечели обществена поръчка на Столичен автотранспорт

1209
Приста Ойл спечели обществена поръчка на Столичен автотранспорт

Приста Ойл АД е компанията, която спечели обществената поръчка на Столичен автотранспорт ЕАД. Стойността на договора е 658.8 хил. лв. без ДДС, или 790.56 хил. лв., и е сключен на 5 март, съобщават от Агенцията по обществени поръчки.

Става дума за борсова сделка за периодична доставка на 122 хил. л всесезонно минерално моторно масло за дизелови двигатели, на 15 хил. л трансмисионно масло, 24 хил. л масло за хидромеханични предавки (автоматични скоростни кутии), 19 хил. кг литиева грес (смазка) с универсално приложение и 7 хил. кг полутечна грес на литиева основа за системи за централно смазване.

Доставките ще се извършват на партиди по 2 пъти месечно в рамките на една година до поделенията на Столичен автотранспорт - Земляне, Малашевци и Дружба. Критерият за избор на фирма изпълнител е качество на продукцията и най-ниски предложени цени.

Плащането ще е отсрочено най-малко 60 календарни дни след фактурирането на всяка доставка.


Българският бизнес

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg