Присвоеният борсов код на Трейс Груп Холд е TRACE

1024
Присвоеният борсов код на Трейс Груп Холд е TRACE

В Българска фондова борса е постъпило заявление за регистрация на емисия от акции на “Неофициален пазар на акции”, сегмент “А” от Трейс груп холд АД-Стара Загора.

Емисията е в размер на 2.2 млн. лв., след като капиталът на дружеството бе увеличен от 2 млн. лв. с публичното предлагане на 200 хил. акции с емисионна цена от 110.5 лв.

Книжата на компанията ще се търгуват с борсов код TRACE. Последната стъпка преди стартирането на търговията с акциите на дружеството е съветът на директорите на БФБ-София да определи дата на въвеждане за търговия.

Трейс Груп Холд очаква 124.956 млн. лв. приходи от обичайна дейност за 2007 г. и 8.122 млн. лв. печалба след облагане на данъци, става ясно от проспекта на компанията. Година по-късно постъпленията на дружеството ще възлязат на 162.443 млн. лв., а прогнозната печалба ще е 20.3 млн. лв.

Припомняме, че за изминалата година холдинговото дружество обяви 117.88 млн. лв. приходи от обичайна дейност и 5.2 млн. лв. печалба.

Всички новини за Трейс Груп Холд можете да видите тук.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg