Продават 35.78% от Арсенал АД

1040
Продават 35.78% от Арсенал АД

Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол обяви публично оповестен конкурс на един етап за продажбата на 769 хил. акции, представляващи 35.78% от капитала на Арсенал АД, Казанлък.

Цената на конкурсната документация, която не съдържа информационния меморандум на дружеството, е в размер на 3000 лв.

Информационният меморандум струва 7000 лв. и ще бъде предоставен на лица, закупили конкурсна документация.

Той ще бъде предложен на лица, които осъществяват някоя от следните дейности: производство на оръжия, боеприпаси, взривни вещества и пиротехнически изделия или реализация на оръжия, боеприпаси, взривни вещества и пиротехнически изделия; размерът от приходите от посочените дейности за последната финансова година, съгласно одититирания годишен финансов отчет, трябва да възлиза на минимум 40 млн. лв.

Потенциалните купувачи трябва да имат собствен капитал не по-малко от 40 млн. лв.

Депозитът за участие е в размер на 3 млн. лв. и се внася в срок до 15.00 часа на 120-ия ден от датата на обнародване на решението в ДВ.

До участие в конкурсната процедура не се допускат консорциуми, офшорни дружества, дружества в ликвидация, обявени в несъстоятелност, осъдени за банкрут, както и лица, които имат просрочени публични задължения към българската държава.

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...