Финансовият сайт profit.bg вече е част от най-голямата интернет медийна група у нас - MSKey Group. След сключването на сделката започна разработването на нови рубрики и услуги.

Основната цел на собствениците е съдържанието да бъде обогатявано постоянно, а с това да расте и полезността за потребителите. Част от планираните нововъведения ще бъдат видяни за първи път във финансов сайт у нас.

MSKey Group е основана през 2006 г., когато стартира и първия си проект – sportal.bg. В момента това е най-големият спортен уеб портал в България и най-авторитетната спортна информационна агенция. След успешното развитие на този проект компанията разработва нови сайтове и купува дялове от други портали. Сред тях са IPTV.bg (www.iptv.bg), GSM.BG (www.gsm.bg), Friends.bg (www.friends.bg), Insurance.bg (www.insurance.bg), BGnewsroom.com (www.bgnewsroom.com), Formula1.bg (www.formula1.bg), списанията Week и Sportal.

Profit.bg стартира през февруари 2007 г. и за много кратно време се утвърди като един от най-бързоразвиващите се специализирани сайтове у нас. В него могат да бъдат проследени анализи и коментари на последните събития и тенденции от света на икономиката, финансите и недвижимите имоти.

Profit.bg разполага и с версия на английски език. До момента на финансовия сайт са публикувани 12 000 новини, 2000 от тях са на английски език.

За 10-те месеца от създаването си profit.bg отбелязва постоянен ръст на уникалните посещения, като през ноември те са били над три и половина пъти повече от първия пълен месец на съществуване - март.