Проспектът за увеличението на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ бе потвърден

452
Проспектът за увеличението на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ бе потвърден

Комисията за финансов надзор потвърди проспект за публично предлагане на емисия ценни книжа, които ще бъдат издадени от „ФеърПлей Пропъртис” ДСИЦ, София, в резултат от увеличението на капитала на дружеството.

Емисията е в размер на 10.14 млн. лв., разпределени в същия брой акции с номинална стойност 1 лв. и емисионна стойност 2.25 лв.

Фондът планира да увеличи капитала си от сегашните 50.700 млн. лв. на 60.840 млн. лв
. Очаква се увеличението да започне към средата на януари 2008 г. и да приключи в началото на месец март, а търговията с новите акции да започне след средата на същия месец.

 

Срещу всяка от старите акции дружеството ще издаде едно право, а пет права ще дават възможност за записване на една нова ценна книга.

През декември по позицията се сключиха 99 сделки за 288 618 лота на обща стойност 649 хил. лв. За цялата 2007 г. броят на осъществените транзакции бе 1454 за 9.587 млн. лота и 13.965 млн. лв.Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...