Регистрират за търговия Сингулар АДСИЦ от понеделник

381
БФБ-София АД регистрира на “Неофициален пазар на акции”, сегмент “А” емисията акции на Сингулар АДСИЦ-София (). Датата на въвеждане за търговия е 19 ноември 2007 г., понеделник.

Размер на емисията е 650 000 лева, разпределен също в толкова на брой акции с номинал от 1 лев. Присвоеният борсов код е SING.

Предмет на дейност на дружеството е набиране на средства чрез издаване на ценни книжа и покупка на недвижими имоти и вещни права върху недвижими имоти, извършване на строежи и подобрения, с цел предоставянето им за управление, отдаване под наем, лизинг или аренда и/ или последващата им продажба.

Дружеството не може да извършва други търговски сделки, извън посочените в предходното изречение, и свързаните с тяхното осъществяване, освен ако не са позволени от ЗДСИЦ.

Сингулар АДСИЦ ще насочи своите инвестиции към следните целеви пазарни сегменти – имоти с бизнес и търговско предназначение, имоти с хотелско предназначение, в жилища и селскостопанска земя.

Учредители на дружеството са „Сингулар Асет Мениджмънт” АД, Варна, притежаващо 70% от капитала и „Корпоративна търговска банка” АД, София, с 30% от капитала.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg