Рекорден брой от 81 състезатели и близо 60 човека публика от близо 40 компании, институции и медии привлече Третото състезание по ски и сноуборд за купата на БФБ – София, което се проведе на 22 март 2008 г. в курорта Боровец.

Един и същи състезател спечели първо място в ските, а след това беше първи и в сноуборда. В гигантския ски слалом за мъже се води ожесточена конкуренция между 53 участници, жените скиорки бяха 20, а за сноуборд купата се бориха 7 мъже и една жена.

Георги Вангелов от „Райфайзен Инвестмънтс” беше най-бърз и сред скиорите, и сред сноубордистите. В гигантския ски слалом за мъже той финишира за 36.57 секунди, като изпревари с 1 секунда победителят от първото издание на турнира – Христо Бабев от ТБ „Алианц България”, а трето място с време 38.43 секунди извоюва Васил Гунчев от Комисията за финансов надзор.

В резултат на това Вангелов получи купата за първо място при мъжете скиори от Цанко Коловски, член на Управителния съвет и прокурист на генералния спонсор „Инвестбанк”, но минути по-късно отново се качи най-високо на почетната стълбичка и грабна приза за първо място при сноубордистите, които бяха наградени от Асен Христов, председател на Надзорния съвет на генералния спонсор „Еврохолд България”.

Времето, което Вангелов постигна със сноуборд, беше 43.90 секунди, а на второ място с 59.31 секунди застана Мирослав Ризенов от „ОББ”. Трети в класирането стана Димитър Симеонов, представител на индивидуалните инвеститори, т. нар. Кобоси. Мария Георгиева от „МКБ Юнионбанк” успя да се спусне за 44.26 секунди, което й бе достатъчно, за да спечели първото място при ските за жени. Веднага след нея с време 45.82 секунди се нареди Цветалина Самарджиева от „Първа Инвестиционна Банка”. Трето и четвърто време записаха съответно Мария Канчева и нейната майка Теодора Канчева от „Уникредит Булбанк”. Семейството спечели специален приз за активност, тъй като при мъжете стартира и съпругът на Теодора - Любомир Канчев от „ЦКБ”.

Честта да връчи наградите на жените се падна на Симеон Семов от БФБ – София, който беше и сред участниците в ските за мъже. Цанко Коловски даде пример за обективност, като връчи Купата на „Инвестбанк” за най-добър стил на представител на другия генерален спонсор - Иво Деков от „Еврохолд България”.

Не по-малко обективен бе и Асен Христов, който на практика върна жеста, като награди най-атрактивния състезател - Любка Христова от „Инвестбанк” с Купата на „Еврохолд” за най-зрелищно спускане. Специални награди за предизвикателството, което поеха, спечелиха сноубордистите Мина Андреева от в. „Пари”, единствената дама, която се състезава наравно с мъжете, и най-младия участник - деветокласникът Атанас Богоев от Сомони Консулт. Застрахователят на състезанието Евроинс поощри Нестор Диков от ОББ и Вера Стойнова от Инвестбанк за най- безопасно спускане.