От 1 юли 2010 година Методия Чадиковски е новият генерален мениджър на Рош България ЕООД. Чадиковски поема поста на Мария Трифонова, която заема поста генерален мениджър на Рош Белгия и Люксембург, информират от компанията.

Методия Чадиковски започва работа в Рош Македония като медицински представител през 2000 година. Той е заемал различни позиции в маркетинг и продажби преди да бъде назначен като изпълнителен директор на Рош Черна Гора през 2006 година. Две години по-късно Чадиковски се завръща в Македония и заема поста изпълнителен директор на Рош Македония.

Със седалище в Базел, Швейцария, Рош е една от водещите световни компании в здравеопазването, работеща в сферата на фармацията и диагностиката, ориентирана към изследователска дейност. Дружеството е сред големите биотехнологични компании в света с различни лекарства в областта на онкологията, вирусологията, възпалението, метаболитни заболявания и заболявания на централната нервна система.

Компанията специализира и в ин-витро диагностиката, тъканната диагностика на ракови заболявания и новатор в грижите за хора с диабет.

През 2009 година са инвестирани над 10 млрд. швейцарски франка в изследвания и развойна дейност. В Рош работят приблизително 80 000 души. Дженентек, САЩ, е член на групата, изцяло собственост на Рош Груп. Рош притежава основен дял в Шугай Фармасютикъл, Япония.