Съдът откри производство по несъстоятелност на дружество на ЖИХД (  RA8  )

1298
Съдът откри производство по несъстоятелност на дружество на ЖИХД

С решение на Окръжен съд - Велико Търново е открито производство по несъстоятелност на „Завод за стоманобетонови конструкции и изделия” ЕООД, гр. Свищов, като за начална дата на неплатежоспособността е определена 14.07.2011 г.

„Железопътна инфраструктура – Холдингово дружество” АД е едноличен собственик на капитала на „Завод за стоманобетонови конструкции и изделия” ЕООД, гр. Свищов.

Нека припомним, че на 16.09.2011 г. върху банковите сметки и вземанията на четири дъщерни дружества на „Железопътна инфраструктура - Холдингово дружество“ АД са наложени запори в полза на Обединена българска банка АД.

Запорите са наложени за задълженията на четирите дружества по договори за кредит с Обединена българска банка АД на обща стойност 33 млн. евро.

Четирите компании са „Ремонтно възстановително предприятие Кьоне" АД, „Национален изследователски институт по транспорта" ЕООД, „Завод за стоманобетонови конструкции и изделия" ЕООД и „Локомотивен и вагонен завод" ЕАД.

Железопътна инфраструктура – холдингово дружество АД-София, RA8 – профил и борсова статистика

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg