Съдът регистрира увеличението на капитала на Експат Имоти АДСИЦ

386
Съдът регистрира увеличението на капитала на Експат Имоти АДСИЦ

С решение на СГС от 28 декември 2007 г. се вписват в регистъра за търговски дружества две промени по партидата на Експат Имоти АДСИЦ-София, съобщават от Българска фондова борса.

На първо място е увеличението на капитала на дружеството от 500 000 лв. на 2 000 000 лв. Емисията е разпределена в 2 000 000 броя обикновени безналични акции с право на глас с номинална стойност 1 лв. всяка, чрез издаване на нови 1 500 000 броя обикновени безналични акции с право на глас с номинална стойност 1 лв. всяка.

Съдът е вписал и обстоятелството, че дружеството е публично по реда на чл. 110 от ЗППЦК.

На 20 декември предсрочно и успешно приключи подписката за първоначалното увеличаване на капитала на Експат Имоти АДСИЦ. Лицата, закупили права при борсовата им продажба, записаха всички акции от първоначалното увеличение на капитала, а именно общо 1 500 000 нови акции.

Емисионната стойност на записаните акции в общ размер от 1 500 000 лева беше заплатена изцяло по набирателната сметка на дружеството, открита в Обединена българска банка АД.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg