Съдът вписа новата емисия на Трейс Груп Холд

488

Старозагорският окръжен съд е вписал увеличението на капитала на “Трейс Груп Холд” АД с решение № 3837 от 12 ноември 2007 г.

Увеличението е от 2 000 000 лв. на 2 200 000 лв., в резултат на проведеното на 26 октомври първично публично предлагане, при което бяха записани 200 000 нови акции с номинал 1 лв. и емисионна стойност 110.50 лв. за брой.

Предстои регистрация на емисията от Централния депозитар, Комисията за финансов надзор и Българската фондова борса, преди да бъде определена датата на първа котировка (първата дата, в която ще се търгуват акциите). Очаква се търговията да започне до средата на декември 2007 г.

Мениджърът на емисията „Сомони Файненшъл Брокеридж” е изпратил писмо до инвестиционните посредници с молба да съставят списък с всички техни клиенти, които са превели неправилно пари по набирателната сметка на „Трейс Груп Холд” при IPO-то. Надвнесените суми ще бъдат върнати на притежателите им на посочените в списъка сметки.

Трейс Груп Холд АД е българска компания за проектиране, строителство, реконструкция, ремонт и текущо поддържане на инженерна инфраструктура (автомагистрали, пътища, летища, газоразпределителни и водоснабдителни системи, пречиствателни станции, ЖП линии и съоръжения, метростроителство), градска инфраструктура и пътна маркировка, за укрепване на свлачища, както и високо строителство на граждански и стопански обекти.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg